SEMINARS 

 gekoppeld aan een verblijf op de hoeve

In het driemaandelijks magazine 'Hotel business' van einde 2014, lazen we dat steeds meer toeristen kiezen voor de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering van een B&B. Dat is wat wij reeds 25 jaar doen!

Zoek je een bijzondere locatie om de koppen bij elkaar te steken wat betreft de te volgen strategie voor je bedrijf (soort seminar), of wil je brainstormen, of wens je een bezinningsmoment in te lassen, ... dan kan je terecht op deze authentieke vierkantshoeve. Het is een huis met een ziel! De maximumcapaciteit bedraagt 8 personen.

De gastvrouw spoort de deelnemers aan zeker hun wandelschoenen mee te brengen. Tussen de besprekingen door je laten uitwaaien en je hoofd laten leeglopen tijdens een korte, fikse wandeling door de velden en de boomgaarden... kan wonderen doen. Plaats voor nieuwe ideeŽn! Waar kan dat beter dan in de natuur... De gastvrouw stippelde enkele korte wandelingen uit, vertrekkend vanaf de hoeve.

De mensen die je reeds voorgingen waren zeer enthousiast. Zij kozen al eerder voor bijzondere locaties voor hun seminar. Dit is wat ze zegden na afloop: "Het is opmerkelijk wat we hier, in dit huis, onder elkaar bereikt hebben. Het is zeker een geschikte locatie voor wat wij wilden doen."

Kies je voor een nog meer bijzondere locatie, dan kan je terecht in de grote stroschuur in haar oorspronkelijke vorm, met haar houten balken en gebinten. Terug naar de eenvoud...Terug naar authenticiteit en puurheid... Dat doet iets met een mens. Kom het aan den lijve ondervinden.

Op bussels stro/hooi, of aan kleine tafeltjes, kan je dan de koppen bij elkaar steken. Het hoeft niet per se een dure congreszaal te zijn om tot lumineuze ideeŽn te komen, of om even te bezinnen...
Op deze manier vergaderen schept een bijzondere vorm van samenhorigheid en verbondenheid tussen jullie, alsook echtheid en een dicht-bij-de-natuur gevoel. Back to the roots! Dit soort locaties nodigt automatisch uit om dieper op de zaken in te gaan. Dat was toch een van je doelstellingen.

Indien het door de evolutie van het gesprek nodig zou zijn om je met enkele mensen even terug te trekken, ook dat kan. Er zijn op de hoeve voldoende plekjes die daarvoor geschikt zijn. Of gewoon buiten in de natuur, tussen de fruitbomen, ...
Wat het belangrijkste is, is dat jullie na afloop iets bereikt hebben onder elkaar.

In de grote schuur kan je enkel terecht in perioden dat het weer het toelaat; dus meer in de warmere dagen; er is daar geen verwarming. Uiteraard kan er bij zonnig weer ook samen gezeten worden in het binnenhof, of in de tuin.

Voor meer info, prijzen, organisatie en referenties: neem contact op met het gastgezin..